Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]Jak wpisać kardy pre-paid?

bartexm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Ostatnio znalazłem na necie za darmo RP.Wiem na pewno,że to nie fake bo mój kumpel tak robił.Chodzi o to,że za 7 linków dostajecie kartę na 25$ i za cholerę nie wiem gdzie to wpisać.Próbowałem w Reedem Codes, ale też nie działa.Proszę o pomoc.

f8U07UQ.png

Opublikowano

Kup RP > forma płatności - jeśli kodem jest PSC to akurat to wybieramy > ilość RP wpisujemy kod.

Ale serio 25$ za 7 wejść? Śmierdzi mi to ostro.

wikmk9.jpg

Opublikowano

To nie jest PaySafeCard tylko Pre-Paid Card.I chyba już wiem w czym to leży.Mój kumpel gra na NA a tam takie kody sprzedają w sklepach.Jutro sprawdze to na Ameryce.

f8U07UQ.png

Opublikowano

to nie keylogger. Niby to prawda, ale dostajesz pliczek po 7 wejściach, pobierasz go i magia! plik ma hasło. Trzeba wysłać sms za xx euro i wtedy ponoć działa

Opublikowano

ja z kumplem przez ten shitt musielismy instalowac nowe win;sy . Jesli to prawda to napewno by o tym napisali ... Ale riot chce oszczedzic , wiec chyba nic z tego ! ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...